Mittwoch, 14. April 2010

what a way to make a living

Hatar att jag ständigt klagar över mina krämpor, men det går ju inte en dag utan att något nytt sattyg dyker upp som måste lagas. Hatar ännu mer att vara frilansare, jag gillar inte att leta uppdrag, jag gillar inte att vara utan uppdrag, jag gillar inte att få uppdrag eftersom jag då översköljs av motstridiga känslor, varav de tydligaste är osäkerhet och tristess, jag hatar att alla som målar in sig i ett humanistiskt hörn och är duktiga på språk måste bli översättare, visste ni inte att det är en naturlag? Well now you know. Och medan vi håller på, jag hatar att frysa, jag hatar att jag är så stingslig och missunnsam, jag hatar att vara trött och inte få sova. Hatar allra mest att jag har noll stresstolerans.

Kommentare:

 1. Hej, låter inte bra, det du skriver, kanske närmar jag mig vid helt fel tidpunkt, men om du har lust, tid, annat som krävs, kanske vi dricker en kopp kaffe under helgen vid Valborg och första maj? Tar till Berlin sista april och stannar till tisdagen, om inte Eyjafjallajökull vill annat, vill säga. Allt gott, Bo (Det är jag som skrivit några gånger tidigare om Joseph Roth och Klaus Mann och något till. Isenberg heter jag i efternamn, bo.isenberg@gmail.com är min adress.)

  AntwortenLöschen
 2. Hej, låter inte bra, det du skriver, kanske närmar jag mig vid helt fel tidpunkt, men om du har lust, tid, annat som krävs, kanske vi dricker en kopp kaffe under helgen vid Valborg och första maj? Tar till Berlin sista april och stannar till tisdagen, om inte Eyjafjallajökull vill annat, vill säga. Allt gott, Bo (Det är jag som skrivit några gånger tidigare om Joseph Roth och Klaus Mann och något till. Isenberg heter jag i efternamn, bo.isenberg@gmail.com är min adress.)

  AntwortenLöschen
 3. Hej! Jag har varit ute och flängt i republiken, fastnade givetvis på fel ort, "vulkanbedingt". Och tyvärr ska jag flänga till Sverige just vid valborg, men som läget ser ut nu kanske jag blir kvar i Berlin i alla fall!

  AntwortenLöschen
 4. Den som lever får se. Kanske blir vi alla strandade. Sophie Hunger spelar i Berlin i slutet av maj, jag åker kanske igen då. Men allt är ju hasardöst, så... Bo

  AntwortenLöschen
 5. Hej – igen. Jag prövar – igen. Är i Berlin från torsdag, och har du lust, träffar jag dig gärna. Hälsning, Bo

  AntwortenLöschen